Internet för studenter

Är du student och behöver billigt internet?

Kolla in Mälardalens Datorförening!

Mälardalens Datorförening (MDF) erbjuder internet till dig som är student på MDH till väldigt förmånliga priser. En uppsjö av olika hastigheter finns att välja bland för att kunna fylla just dina behov!

Andra bra fördelar med MDF:

  • Ingen startavgift, ingen bindningstid - Du betalar internet för en månad i taget. That's it!
  • Glömt att betala fakturan? Inga problem! - En obetald faktura tolkar vi som en avstängning. Du behöver bara betala den senaste fakturan du fått av oss så slår vi på det igen så snart vi ser din betalning! Perfekt om du till exempel inte kommer använda ditt internet under en längre period (typ som vid semester, eller utlandsstudier). Vi kommer heller inte att skicka några som helst inkassokrav eller påminnelseavgifter!
  • Vi är en förening man kan gå med i - Blir du medlem hos oss så kommer du in i våra lokaler utanför öppettider där du kan sitta och plugga/spela/dega, du kan sitta med i styrelsen och påverka, samt att du får ett av de roligare gängen att hänga med på högskolan. Alla är välkomna!
  • Vill du tjäna lite pengar på sidan av dina studier? - Kom och jobba i supporten! Arbetet innebär att du sitter och tar emot kunder, samt svarar i telefonen och på mail. Arbetstiderna är mellan 13-17 och man kan ta max två sådana pass i veckan. Vi kräver inte direkt mycket meriter, bara du har suttit vid en dator och vet hur man klickar runt lite, samt att du kan hantera folk som en vettig människa brukar komma en lång väg!

Öppettider: Vardagar 13:00 - 17:00

Besöksadress: Gustavsborgsgatan 6, 722 18 Västerås, 1 trappa upp (ovanpå Kåren)